BiznisWeb
MastersGate - zapojte sa
prihlasovanie do súťaže MastersGate spustené

Jedinečná súťaž pre rozvoj vášho eshopu

 

Zapojiť sa je naozaj jednoduché. Vyplňte bezplatný prihlasovací formulár a vyhrajte ročný akceleračný program pre Váš eshop pozostávajúci z balíčkov konzultácií a zvýhodnených produktov 

od garantov projektu ui42 a ui42 digital, Daren&Curtis a Volis International

hlavných partnerov Facebook, Google Partners, Zásielkovňa
a mohých ďalších partnerov:

Koho hľadáme?

- súťažné kategórie - 

mastersgate - bricks to clicks

Obchodníci a výrobcovia, ktorí vlastnia kamenné obchody alebo celú distribučnú sieť. Zároveň svoje produkty predávajú cez eshop, alebo práve prechádzajú na online predaj.

Príklad: Vnímavé Hračky, EXIsport, Martinus.

exporters mastersgate

 

Stredné a veľké eshopy s rastúcim potenciálom, úspešne sa presadzujúce na domácom trhu. Zároveň majú víziu rozvíjať sa ďalej a expandovať za hranice svojej krajiny. Priemerný obrat eshopu je vyšší ako 20 000 € mesačne.

Príklad: GymBeam, Dedoles, eyerim.

rising star

Malé a stredné eshopy, ktoré štartujú svoje online podnikanie. Sú natoľko dravé, že za pomoci MastersGate dokážu akcelerovať raketovým tempom. Priemerný obrat eshopu je nižší ako 20 000 € mesačne.

Príklad: Gabonga, Bambulkovo, Stevula

 
mastersgate business to business

Eshopy a weby, ktoré ponúkajú svoje produkty a služby ďalšej obchodnej strane (tzv. B2B). Pomocou správne cielenej reklamy a PR dokážu rozšíriť povedomie o svojej značke a nájsť nové leady.

 

 

 

Sledujte MastesGate aj na sociálnych sieťach:

mastersgate Facebook twitter mastersgate instagram mastersgate

 

Staňte se fanouškem BiznisWebu

fb g tw yt pi in

© Irisoft s.r.o.

Biznisweb.sk – to je tvorba web stránok, či moderný internetový obchod za 5 minút. Skúška zadarmo. Telefonická a emailová podpora, konzultácie k zvyšovaniu návštevnosti web stránok a online reklama.