SEO ako od profíka 
PO

Pozdravujeme Vás, {$name},

vedeli ste, že PPC reklama je najrýchlejší spôsob, ako na Váš web dostať nových návštevníkov a získať prvé objednávky? 

Okrem platených reklamných inzerátov však odporúčame zamerať sa aj na prirodzenú návštevnosť webstránky či e-shopu.

SEO je súbor činností, ktoré zviditeľnia Vaše produkty, služby a ich výhody v Google

4 DÔLEŽITÉ KROKY PRE DOBRÉ SEO

Základ SEO je dobrý SEO stratégia, poznať svoju cieľovú skupinu, svoje produkty, služby a ich výhody pre zákazníkov.

Ako na SEO krok po kroku zistíte aj vďaka pripraveným návodom. Alebo sa inšpirujte radami priamo od skúsených e-shopárov, prípadne si stiahnite náš ebook zdarma.

Prečítajte si 5 dôvodov, prečo by ste mali mať firemné Facebook stránky. Okrem Facebooku odporúčame v prípade možnosti zdieľania zaujímavých fotografií Instagram a Pinterest. Ak podnikáte vo viac technických oblastiach, vyskúšajte Twitter alebo LinkedIn. Ideálny je tiež vlastný Youtube kanál, kde zverejníte video návody či prezentácie svojich produktov. 

Návody na prácu s redakčným systémom.

Kvalitný a pravidelne pribúdajúci obsah s pridanou hodnotou pre Vašich potenciálnych zákazníkov má Google rád. Na to, aby ste napísali dobrý článok, ktorý odprezentuje Vaše produkty a služby, nemusíte byť profi copywriter. Tipy, ako zaujať prostredníctvom textov, nájdete aj na blogu o podnikaní na internete.

VYTVORENIE WEBOVEJ STRÁNKY

Vaša webová stránka je pripravená na adrese:
http://{$domain}/

Úpravu Vašej webovej stránky realizujete na adrese:
http://{$domain}/admin/

* Ako meno a heslo na prihlásenie použijte údaje, ktoré ste zadali pri registrácií. Ak ste heslo zabudli, využite funkciu „Nepamätám si heslo" alebo nás kontaktuje.

** Uvedený e-mail si zarchivujte. Poslúži Vám pre rýchly prístup k dôležitým častiam administrácie Vašej webovej stránky a služieb systému BiznisWeb.sk.

Vaša ľavá ruka Katka

Staňte se fanouškem BiznisWebu

fb g tw yt pi in

© Irisoft s.r.o.

Biznisweb.sk – to je tvorba web stránok, či moderný internetový obchod za 5 minút. Skúška zadarmo. Telefonická a emailová podpora, konzultácie k zvyšovaniu návštevnosti web stránok a online reklama.